Si a més de menjar peix, t’agradaria treballar en el sector pesquer, tens una àmplia oferta formativa al teu abast:

  1. Patró/ona local de pesca
    Curs orientat a la formació de patrons locals de pesca en la navegació i operacions al pont de comandament. Ideal per aquells que busquen especialitzar-se en la gestió i conducció d’embarcacions pesqueres a nivell local.
  2. Patró/ona costaner/a polivalent
    Formació per a patrons costaners amb coneixements polivalents en operacions al pont. Aquest curs prepara els participants per gestionar i operar embarcacions en zones costaneres.
  3. Mariner/a pescador/a
    Curs dissenyat per formar mariners pescadors en les operacions bàsiques i avançades a bord, incloent-hi seguretat, manteniment i tècniques de pesca.
  4. Operador/a restringit/da del SMSSM
    Formació específica per a operadors de sistemes de comunicació marítima restringida, enfocada en el Sistema Mundial de Socors i Seguretat Marítima (SMSSM).
  5. Certificat de formació bàsica en seguretat
    Curs bàsic de seguretat marítima, imprescindible per a qualsevol professional del mar. Inclou formació en primers auxilis, supervivència, prevenció i lluita contra incendis a bord.
  6. Patró/ona portuari/ària
    Curs destinat a la formació de patrons portuaris, amb èmfasi en la gestió i operació d’embarcacions dins de ports i zones properes.